Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El barrilet de Santa Tecla, vermell i dedicat a la Víbria

La 20 edició d'aquest envàs per portar i beure la mamadeta (beguda oficial de les festes) està dedicat al 25 aniversari del naixement de "La Serrallenca"

Carla Pomerol

Whatsapp
Presentació del barrilet i de l'ampolla de Chartreuse d'enguany, presentada aquest matí de dimarts. FOTO: Alba Mariné

Presentació del barrilet i de l'ampolla de Chartreuse d'enguany, presentada aquest matí de dimarts. FOTO: Alba Mariné

Hugo Prades, il·lustrador tarragoní, ha estat l'autor de la imatge que enguany decora el barrilet de Santa Tecla, que s'ha presentat aquest matí de dimarts a Tarragona.

La imatge del barrilet està dedicat a l'aniversari de La Víbria de Tarragona, que enguany celebra el 25 aniversari del seu naixement. El barrilet de les festes de Santa Tecla va néixer amb l'objectiu de posar en rellevància la beguda oficial de les festes, la mamadeta, que enguany celebra el seu 24 aniversari.

FOTO: Alba Mariné

A banda de l'homenatge a "La Serrallenca", una de les principals novetats de la 20 edició del barrilet és el seu color vermell, un color que s'ha fet servir en molt poques ocasions en les dues dècades de l'aparició d'aquest element imprescindible del "kit" de festes.

En la presentació del barrilet, on hi havia l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, l'il.lustrador Hugo Prades i representants del Ball de Diables i de la Víbria també s'ha donat a conèixer l'etiquetatge de les ampolles de Chartreuse d'enguany. Utilitzant el format antic de 70 centilítres, les ampolles tindran una contraetiqueta amb la imatge oficial de les festes.

A més, també apareix el logotip del 35 aniversari del Ball de Diables de Tarragona, element que encara les fa més especials.

S'han fet un total de 1.400 ampolles d'aquest licor groc de 43 graus. Cal destacar que és el percentatge d'alcohol que tenia el licor d'origen francès quan es feia a la fàbrica a la ciutat. Per altra banda, s'han fet 300 ampolles de Chartreuse verd.

Durant la presentació s'ha explicat que també que es posaran a la venta 8.000 ampolles Tau, 3.000 més que l'edició de 2017. L'ampolla Tau és una barreja dels dos Chartreuse i està preparada per combinar amb el granissat de llimona i complementar el beuratge de les festes pels majors de 18 anys.

Temas

Comentarios

Lea También