El ciclista de 19 anys implicat en un accident a Valls està crític a l'Hospital de Bellvitge

El jove, possiblement veí de la capital de l'Alt Camp, baixaria del Portal Nou i estaria girant cap a la carretera d'Alcover (C-37), just a l'instant que el camió sortia de la cruïlla per agafar la carretera de Tarragona

19 mayo 2017 17:39 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El jove ciclista de 19 anys, probablement veí de Valls, que aquesta tarda de dilluns ha patit un accident de trànsit a la capital de l'Alt Camp, segueix en estat crític i amb pronòstic reservat, segons han explicat fonts mèdiques. La gravetat de les ferides ha motivat que el pacient fos derivat directament a l'hospital de Bellvitge de Barcelona, on ha arribat a mitja tarda amb l'helicòpter d'Emergències Mèdiques (SEM).

El ciclista ha patit una topada amb el lateral d'un camió a la cruïlla semafòrica de la carretera d'Alcover amb el Portal Nou. El semàfor en verd per als vehicles que venen d'Alcover és compatible amb el semàfor en ambre dels vehicles que vénen del centre de Valls i volen girar cap a aquesta carretera. Precisament aquesta compatibilitat ha motivat l'accident de trànsit.

Les característiques de les dues carreteres, massa estretes, motiva que els girs del vehicles ocupin, moltes vegades, part del carril contrari, i no es descarta (tot i que la Policia Local de Valls encara està investigant els fets) que aquesta invasió de carril per part d'algun dels dos vehicles implicats hagués acabat amb aquest final.

L'alerta al 112 s'ha produït poc després de les tres de la tarda i el SEM ha enviat diverses unitats medicalitzades. Un cop a Valls, el metge d'Emergències Mèdiques ha valorat l'estat del pacient i s'ha acordat que era una pèrdua de temps un trasllat a Tarragona si després s'hauria de portar a Barcelona. Per aquesta raó s'ha demanat recolzament de l'helicòpter que ha arribat poc després de les quatre de la tarda.

Per seguretat i facilitat per l’aterratge de l'aparell, s'ha demanat que aterrés al camp de futbol de Valls mentre l'ambulància immobilitzava al pacient i el traslladava a aquest punt de trobada per col•locar-lo a l'helicòpter i traslladar-lo sense perdre temps fins a Bellvitge.

Comentarios
Multimedia Diari