El col·legi El Carme de Tarragona organitza una cursa d'orientació

L’objectiu és recaptar diners per la causa solidària de la Marató de TV3.

13 diciembre 2017 13:02 | Actualizado a 13 diciembre 2017 13:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El dissabte 16 de desembre el Col·legi El Carme de Tarragona (C/ del Mar, 16-18) participarà en la Marató de TV3, que enguany tracta sobre les malalties infeccioses.

L’objectiu és recaptar diners per aquesta causa solidària, i per aconseguir-ho organitzarem una cursa d’orientació. El nostre centre col·laborarà per primera vegada en una activitat per a la Marató.

L’activitat consistirà en una cursa d’orientació per equips pels voltants de l’escola (zona del Serrallo, C/ Reial…). Els equips es poden formar amb membres de tota la comunitat escolar: alumnes, pares, mares, germans, familiars, amics… I el lloc d'inici serà al Tinglado número 4 del Port de Tarragona.

Cada grup haurà de trobar unes fites seguint un mapa i completar una targeta. La cursa, que començarà a les 11 hores, acabarà a l’escola, on es farà l’activitat “Fem un mural per la Marató” i hi haurà una entrega de diplomes. La previsió és que a la una de la tarda, l'acte es doni per finalitzat.

Cada grup farà un donatiu voluntari, uns diners que es destinaran a la Marató. També es pot fer un donatiu a la porteria de l’escola, on des de fa dies s’ha instal·lat una caixa de recaptació.

Comentarios
Multimedia Diari