Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El col·legi El Carme de Tarragona organitza una cursa d'orientació

L’objectiu és recaptar diners per la causa solidària de la Marató de TV3.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pati del col·legi El Carme de Tarragona. FOTO: Col·legi El Carme

Pati del col·legi El Carme de Tarragona. FOTO: Col·legi El Carme

El dissabte 16 de desembre el Col·legi El Carme de Tarragona (C/ del Mar, 16-18) participarà en la Marató de TV3, que enguany tracta sobre les malalties infeccioses.

L’objectiu és recaptar diners per aquesta causa solidària, i per aconseguir-ho organitzarem una cursa d’orientació. El nostre centre col·laborarà per primera vegada en una activitat per a la Marató.

L’activitat consistirà en una cursa d’orientació per equips pels voltants de l’escola (zona del Serrallo, C/ Reial…). Els equips es poden formar amb membres de tota la comunitat escolar: alumnes, pares, mares, germans, familiars, amics… I el lloc d'inici serà al Tinglado número 4 del Port de Tarragona.

Cada grup haurà de trobar unes fites seguint un mapa i completar una targeta. La cursa, que començarà a les 11 hores, acabarà a l’escola, on es farà l’activitat “Fem un mural per la Marató” i hi haurà una entrega de diplomes. La previsió és que a la una de la tarda, l'acte es doni per finalitzat.

Cada grup farà un donatiu voluntari, uns diners que es destinaran a la Marató. També es pot fer un donatiu a la porteria de l’escola, on des de fa dies s’ha instal·lat una caixa de recaptació.

Temas

Comentarios

Lea También