Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El col·legi Sant Pau de Tarragona estrena rocòdrom

L'objectiu de l'equipament és per millorar la psicomotricitat dels més petits

Diari de Tarragona

Whatsapp
El rocòdrom de l'escola Sant Pau de Tarragona està pensat per nens entre 2 i cinc anys.

El rocòdrom de l'escola Sant Pau de Tarragona està pensat per nens entre 2 i cinc anys.

El Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona disposa ja d’un rocòdrom per als seus alumnes, un nou equipament implementat per l’empresa GeckoWalls, especialitzada en el disseny, fabricació i instal·lació de rocòdroms educatius.

La pràctica esportiva iniciada des de ben petits aporta molts beneficis per al desenvolupament corporal dels infants i els hi atorga seguretat en el propi cos. La neuroeducació confirma l’alta correlació entre aprenentatge i moviment.

 

Com diu Jerome Brunner en un dels seus estudis de la teoria de l’aprenentatge de la psicologia evolutiva, la pràctica de l’escalada -enfocada com un joc en nens de 2 a 5 anys- aporta uns resultats realment positius en aspectes tan importants com: els patrons bàsics de moviments, el domini progressiu de les accions neuromotores necessàries per a l’adquisició d’aprenentatges, un desenvolupament corporal amb treball lateral y una coordinació motora del cos.

 

El rocòdrom del Sant Pau s’emmarca dins del projecte de les intel·ligències múltiples que porten a terme a l’escola, convençuts que serà una eina molt útil per als docents i sobretot per als nostres alumnes ja que a part de gaudir escalant seguiran consolidant la intel·ligència corporal-cinestèsica i la intrapersonal .

Temas

Comentarios

Lea También