El col·legi de les Teresianes ofereix menús diaris pels més necessitats

El menjar serà destinat als sense sostre, pobres i famílies de la ciutat que estiguin afectats per aquesta crisi

18 mayo 2020 16:48 | Actualizado a 24 mayo 2020 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La situació provocada per la crisi del COVID-19, ha afectat molts sectors de la societat i, especialment, els més vulnerables, fins al punt de portar-los a situacions extremes que comprometen la seva supervivència.

El col·legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona s’ha fet ressò d’aquesta situació i vol ajudar els més necessitats de Tarragona amb l’elaboració de 100 menús (un cop per setmana) que seran destinats als sense sostre, pobres i famílies de la ciutat que estiguin afectats per aquesta crisi.

Durant les últimes setmanes l’emergència no només ha estat sanitària sinó també social, ja que molts necessiten ajuda i demanen menjar per als seus fills/es. És una situació amb la qual algunes famílies mai s’hi havien trobat i ara, es veuen amb la necessitat de demanar el més bàsic, com és l’alimentació.

La distribució d’aquests 100 menús la portarà a terme la Comunitat de Sant’ Egidio, entitat que fa anys que  és present a Tarragona, amb l’objectiu d’ajudar els més pobres. I, evidentment, en aquests moments continua al seu costat, vivint un treball de solidaritat i d’amistat amb qui més pateix les conseqüències sanitàries i també humanes i socials de la pandèmia,  ja que realitza diversos serveis durant la setmana, amb l’ajuda de voluntaris, de donacions i d’altres entitats.

Aquesta iniciativa, del col·legi de les Teresianes,  fa unes setmanes que s’està duent a terme i està realitzada pel cuiner juntament amb el seu equip a la cuina de l’escola; es preveu que continuï aquest servei que efectua el col·legi de forma gratuïta per poder atendre a les famílies més necessitades de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari