El comerç vallenc es vesteix d’aniversari

L’Associació Comerç de Valls celebra 40 anys i per l’efemèride ha organitzat diferents activitats familiars al carrer

03 mayo 2019 12:44 | Actualizado a 08 mayo 2019 12:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Comerç de Valls està d’enhorabona. Enguany celebra el 40è aniversari i ha programat diferents activitats per a tots els públics i edats. Demà dissabte comença la primera activitat a les deu del matí a la plaça del Blat i porta per nom Cuina en família. Els assistents elaboraran un esmorzar.

La presidenta de l’Associació, Carme Sendra va destacar ahir en roda de premsa que «la nostra missió és apropar el comerç a la ciutadania d’una forma atractiva i compromesa. El 40è aniversari és un projecte que neix des de la il·lusió de tots els comerciants del poble i pel poble» i va afegir que «per aquest motiu volem omplir els carrers de vosaltres i celebrar-ho tots junts aquests anys d’il·lusió i esforç compartit». 

El regidor de comerç i turisme, Òscar Peris va assegurar que «no es fan anys cada dia,i malgrat la crisi els diferents comerciants han sabut tirar endavant. Esperem celebrar més anys junts».

Per a l’ocasió l’entitat ha creat un nou logotip i  un compte d’Instagram i aniran informant de les darreres novetats. 

Activitats variades

Tallers de cuina, una exhibició de grafitis al pàrquing de l’escorxador, jocs, un espectacle familiar de la Cia de Perranda, entre d’altres. Aquestes són algunes de les activitats que Comerç de Valls ha organitzat pels diferents carrers i places. Es duran a terme els dissabtes del mes de maig i juny. Totes les activitats són d’accès gratuït i especialment dirigides a les famílies que s’hi vulguin apropar. El dissabte 6 de juliol a partir de les dotze del migdia a la plaça del Torrent del titit hi haurà música i menjar.

Conjuntament amb el Gremi de Restauradors de Valls i Vermut Montseta oferiran a tots aquells que s’hi vulguin apropar tapa i vermut a un preu popular. Aquells clients que hagin fet compres durant la setmana de rebaixes als comerços associats rebran consumicions gratuïtes per bescanviar en l’acte.

Del 6 al 22 de setembre es podrà visitar l’exposició “40 anys de Comerç de Valls” a l’Institut d’Estudis Vallencs. És un acte comisariat pels historiadors Àngel Gasol i Aïda Sanchez on es podrà descobrir l’origen de l’ entitat i el conjunt d’activitats que s’han fet en aquests 40 anys d’existència. 

Conjuntament durant aquestes dates es durà a terme la Ruta de comerços centaris proposada per l’equip de la Oficina de Turisme de Valls. 
El 25 de setembre a les nou del vespre al Teatre Prinicipal de Valls Txell Costa, mentora de més de 3 mil persones arreu del món farà una ponència. Està dedicada a la consultoria en marketing i negocis amb la seva empresa Txell Costa Group referent dins del lideratge i l’empresa femenina reconeguda pel Parlament de Catalunya l’any 2015. 

L’entitat posarà punt i final a l’aniversari el pròxim 28 de setembre amb un sopar reservat als socis i sòcies actuals de l’entitat.

L’Associació Comerç de Valls, abans Unió de Botiguers, es va crear l’any 1979 per un grup de comerciants de Valls. 

Durant aquestes quatre dècades, l’entitat ha sigut un dels motors per a l’impuls de l’ economia local i un defensor del comerç de proximitat.

Comentarios
Multimedia Diari