El concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet augmenta la dotació dels premis

Se celebrarà el 26 de maig al matí, organitzat per l’Ajuntament del municipi i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

23 marzo 2018 18:42 | Actualizado a 24 marzo 2018 19:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet (www.vimbodiipoblet.cat) celebra enguany el tercer aniversari amb la vista posada en la consolidació del certamen.

Per això, augmenta la dotació econòmica dels premis i n’incorpora un d’especial per a una obra que reflecteixi la tradició vidriera del municipi. La cita serà el 26 de maig al matí pels carrers i places de la vila de Vimbodí i del seu entorn, així com del monestir de Poblet.

Aquesta tercera edició atorgarà un total de 2.200 € en premis: un primer, un segon i un tercer premis, de 700 €, 500 € i 300 €, respectivament, i el premi especial ‘Vila vidriera’, dotat també amb 700 €.

Pel que fa a aquest guardó especial, serà per a la millor obra que inclogui alguna referència a aquesta tradició local (una o diverses peces de vidre, l’edifici del Museu i Forn del Vidre, el forn, etc). El participant que opti per aquesta temàtica igualment podrà optar als premis generals.

Com en els anys anteriors, la inscripció serà gratuïta, i es farà efectiva el mateix dia del concurs. L’organització demana que, en la mesura que sigui possible, els artistes que hi vulguin participar s’hi preinscriguin a través del correu comunicacio@vimbodiipoblet.cat.

D’altra banda, els participants que ho desitgin, així com els seus acompanyants, podran visitar de franc el Museu i Forn del Vidre (www.museudelvidre.cat).

Comentarios
Multimedia Diari