Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet augmenta la dotació dels premis

Se celebrarà el 26 de maig al matí, organitzat per l’Ajuntament del municipi i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Josep Cebriant pintant en monestir de Poblet. FOTO: Cedida

Josep Cebriant pintant en monestir de Poblet. FOTO: Cedida

El Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet (www.vimbodiipoblet.cat) celebra enguany el tercer aniversari amb la vista posada en la consolidació del certamen.

Per això, augmenta la dotació econòmica dels premis i n’incorpora un d’especial per a una obra que reflecteixi la tradició vidriera del municipi. La cita serà el 26 de maig al matí pels carrers i places de la vila de Vimbodí i del seu entorn, així com del monestir de Poblet.

Mercè Humaredas

Aquesta tercera edició atorgarà un total de 2.200 € en premis: un primer, un segon i un tercer premis, de 700 €, 500 € i 300 €, respectivament, i el premi especial ‘Vila vidriera’, dotat també amb 700 €.

Pel que fa a aquest guardó especial, serà per a la millor obra que inclogui alguna referència a aquesta tradició local (una o diverses peces de vidre, l’edifici del Museu i Forn del Vidre, el forn, etc). El participant que opti per aquesta temàtica igualment podrà optar als premis generals.

Pintora Barra Nogueras.

Com en els anys anteriors, la inscripció serà gratuïta, i es farà efectiva el mateix dia del concurs. L’organització demana que, en la mesura que sigui possible, els artistes que hi vulguin participar s’hi preinscriguin a través del correu comunicacio@vimbodiipoblet.cat.

D’altra banda, els participants que ho desitgin, així com els seus acompanyants, podran visitar de franc el Museu i Forn del Vidre (www.museudelvidre.cat).

Temas

Comentarios

Lea También