Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El curs de teatre, una de les novetats del Centre Cívic de Valls

37 activitats formen part de la nova programació d’hivern. El període d’inscripcions comença avui i restarà obert fins a esgotar places

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les activitats i tallers es realitzen a l’Espai Ca Creus de Valls, al carrer Sant Pere. FOTO: DT

Les activitats i tallers es realitzen a l’Espai Ca Creus de Valls, al carrer Sant Pere. FOTO: DT

El Centre Cívic de Valls obre avui les inscripcions al públic per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat per al pròxim trimestre. En total, la nova programació compta amb 37 activitats, cursos i tallers adreçats a diferents públics, des d’infants fins a gent gran. 
Una de les noves propostes que ofereix el Centre Cívic aquest trimestre és un curs de teatre obert a tots els públics, a càrrec de diferents professionals del món del teatre. Es tracta d’un curs per introduir als participants en diferents disciplines escèniques com la música, el cant, la dansa i la interpretació.


Una altra de les novetats del següent trimestre és un cicle de tallers (gaudim educant) dins de l’Escola de pares, relacionats amb la disciplina positiva i que pretén dotar als pares o educadors de múltiples eines per educar sense càstigs ni premis, per transmetre als seus fills/es les habilitats necessàries per créixer amb autoestima. Les inscripcions es poden realitzar a l’Espai Ca Creus (c/Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 5 a 7 de la tarda. Una de les activitats destacables a la programació d’hivern és la Rua de Carnaval que enguany celebra la 5a edició. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 9 de febrer a dos quarts de sis de la tarda, i la sortida serà a la plaça del Titit.


4.500 usuaris
El Centre Cívic consolida l’èxit de públic i d’assistència al llarg de l’any 2017, en les diferents propostes realitzades, ja que més de 4.500 usuaris han participat en alguna de les activitats programades al llarg de l’any.


La programació manté un nombre important de propostes gratuïtes. Les activitats també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, potenciant així, l’element de cohesió, de dinamització i d’acció cívica d’aquest espai a la ciutat.

Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts, facilitant així l’accés a les activitats a tota la població de la ciutat.
Al llarg del 2017, un 21% dels usuaris s’han vist beneficiats per alguna modalitat de reducció de tarifa (un 6% més que l’any 2016).

Temas

Comentarios

Lea También