Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El director del complex industrial de Repsol a Tarragona, elegit president de l'Associació Empresarial Química

Josep Francesc Font substitueix en el càrrec Kepa Díaz de Mendíbil de Dow Chemical

ACN

Whatsapp
Josep Francesc Font, màxim responsable de Repsol a Tarragona i nou president de AEQT. Foto:ACN

Josep Francesc Font, màxim responsable de Repsol a Tarragona i nou president de AEQT. Foto:ACN

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha escollit, aquest dimarts al matí, Josep Francesc Font, màxim responsable de Repsol a Tarragona, com a nou president de l'entitat. L'elecció s'ha fet a la Cambra de Comerç de Tarragona que ha acollit l'assemblea general extraordinària de l'AEQT. Font ha assegurat que afronta aquesta nova etapa al capdavant de l'associació "amb il·lusió" i ha defensat que l'entitat "ha de ser un espai de treball comú d'on segueixin sortint sinergies i projectes mancomunats", sempre en bé de l'augment de la "competitivitat" de les empreses del sector i de "la inversió en el territori". "Hem de seguir vetllant per ser cada cop més competitius, afrontant reptes com els que tenim en matèries com l'energia o les infraestructures. Això ens permetrà seguir generant progrés en el nostre entorn", ha dit el nou president de l'AEQT.

Josep Francesc Font dirigeix el Complex Industrial de Repsol a Tarragona des de l'any 2014. És Llicenciat en Ciències Químiques i ha desenvolupat la seva carrera professional a Repsol Tarragona des de l'any 1989, assumint responsabilitats en diverses àrees funcionals (producció i enginyeria/manteniment) i en els negocis de Química i Refinació. Des de 2012 a 2014 va exercir les funcions de director del Complex Industrial de Repsol Polímeros a Sines (Portugal).

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También