El disc i el llibre obren el camí cap a La Marató

El disc podrà aconseguir-se el 3 de desembre amb el ‘Diari’ per 10 euros, que es destinaran a la recerca de les malalties infeccioses

17 noviembre 2017 11:20 | Actualizado a 21 noviembre 2017 19:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El 17 de desembre se celebra la 26a edició de La Marató de TV3, dedicada a un grup de malalties infeccioses que causen una de cada tres morts al món. Com cada any, artistes i autors es posen al servei d’aquesta causa i participen en el disc i el llibre de La Marató. El disc podrà aconseguir-se el 3 de desembre amb el Diari, per un preu de 10 euros, diners que es destinaran a la recerca d’aquestes malalties, com és tradicional. Ahir es van donar a conèixer els detalls de tots dos projectes. En la presentació hi havia Vicent Sanchis, director de TV3; Glòria Gasch, directora editorial de Columna; Àngel Lacalle, director d’El disc de La Marató i coordinador d’El llibre de La Marató; Sílvia Soler, una de les autores del llibre, i Xavi de la Iglesia i Vassil Lambrinov, de Blaumut, un dels grups intèrprets del disc.

El director de TV3, Vicent Sanchis, va parlar d’aquests «dos objectes que cada any es converteixen en best-sellers, supervendes, se’n parla moltíssim i sempre són tan esperats com el Nadal».

Pastora Soler, David DeMaría, Blaumut, Love of Lesbian, The Sey Sister, Buhos o India Martínez són alguns dels artistes que hi participen aquest any. Un disc que ha buscat fer coses diferents. Reuneix per primera vegada 19 cançons que són 19 oldies, èxits. Per primera vegada totes les cançons (menys dues que originalment ja ho són) han estat adaptades al català. Onze artistes canten per primer cop en català. 

D’altra banda, des del 8 de novembre ja és a les llibreries la desena edició d’El llibre de La Marató, al preu de 10 euros

Comentarios
Multimedia Diari