El ferit de l'accident de la Ribaés un home de 36 anys

Una topada entre una furgoneta al punt quilomètric 29 de la C-14 ha provocat el tall de la via durant una bona estona

19 mayo 2017 16:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 

Un accident de trànsit entre una furgoneta i un cotxe a la C-14, al terme municipal de la Riba -tot i que inicialment s'havia anunciat Vilaverd-, ha acabat amb un home de 36 ferit greu i traslladat en helicòpter fins a l'hospital Joan XXIII, on fonts mèdiques han explicat que el seu pronòstic és reservat.

Els bombers de la Generalitat -que van mobilitzar efectius dels parcs de Montblanc, Alcover, Valls i Reus-, juntament amb Mossos i SEM, han rebut l'avís cap a dos quarts de tres de la tarda d'aquest divendres. Un cop arribat al lloc, Mossos ha ordenat tallar la via ambdos sentits de la marxa, mentres que els bombers intentaven rescatar a una persona (un home de 36 anys d'edat) que havia quedat atrapat entre la ferralla del seu vehicle a conseqüència de la forta topada amb una furgoneta al punt quilomètric 29 de la carretera C-14, direcció Montblanc, a prop de l'estret de la Riba, al terme municipal de Vilaverd (Conca de Barberà).

La gravetat de les ferides, un cop excarcerada la víctima, ha motivat la necessitat d'activar l'helicòpter medicalitzat de Móra per portar d'urgència al conductor, que arrel de l'accident tenia politraumatismes i el seu diagnòstic inicial era greu, han afegit fonts mèdiques consultades.

Després de la retirada dels vehicles, Mossos ha donat pas alternatiu i poc a poc la via ha tornat a la normalitat amb la circulació en ambdos sentits de la marxa.

 

Comentarios
Multimedia Diari