Más de Tarragona

Tarragona Música i gastronomia

El festival VinyaSons Ametller Origen es consolida amb 14 cellers del territori

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les Fourchettes, un dels grups que han passat pel festival. FOTO: CEDIDA

Les Fourchettes, un dels grups que han passat pel festival. FOTO: CEDIDA

El festival VinyaSons Ametller Origen tanca l’edició del 2019 amb un 11% més d’entrades venudes que l’any passat. Aquesta setena edició, que s’ha celebrat a 14 cellers d’arreu del territori, ha comptat amb deu propostes musicals diferents i amb una proposta gastronòmica de la mà d’Ametller Origen.

El festival, que sempre ha tingut àmplia presència al Penedès, consolida any rere any aquesta aposta, ampliant horitzons a Tarragona, Conca de Barberà o Barcelona. Cal destacar que 8 dels 14 espectacles d’aquesta edició han posat el cartell d’exhaurit i que la ocupació mitjana dels esdeveniments ha estat d’un 87%.

El director artístic del festival, Marius McGuinness, ha fet una valoració molt positiva. «La programació musical, juntament amb els vins i caves proposats i una gran aposta per la gastronomia, han fet de la setena edició tot un èxit que esperem revalidar any rere any», va apuntar. De cara a properes edicions, «es buscarà seguir perfeccionant la fòrmula».

Els artistes que han participat a l’edició d’enguany han estat Pavvla, Sara Terraza, Felix Rossy Quintet, Guillem Roma, Marina Tuset, In Crescendo, Paula Valls, Les Fourchettes, Celeste Alías amb Manel Fortià i Sara Pi.

Temas

  • Cultura & Vida

Comentarios

Lea También