El fort temporal malmet la piscina i una dotzena d'arbres a La Pobla de Mafumet

La intensa pluja i el fort vent que van castigar el Camp de Tarragona ahir dimecres també provoca destrosses materials a la resta del municipi.

19 octubre 2017 15:39 | Actualizado a 01 noviembre 2017 13:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Pobla de Mafumet va patir ahir al vespre un dels pitjors temporals de pluja i vent de les darreres dècades, i que va provocar importants danys materials al poble. No cal lamentar cap dany personal, si bé la coberta de la piscina municipal ha quedat força malmesa.

Aquest equipament municipal va patir el despreniment parcial de les peces translúcides que conformen la seva coberta retràctil, així com altres danys en vidres i mobiliari. A més, alguns dels cables d’acer que suporten l’estructura també van ser malmesos per la ventada.

Tot plegat ha provocat el tancament de manera indefinida de la zona d’aigües del Complex Esportiu Municipal, durant el temps necessari per a l’avaluació dels danys ocasionats i la seva pertinent reparació.

Així mateix, el temporal també va provocar el trencament de branques i fins i tot la caiguda d’alguns arbres al poble.

En total, el consistori ha detectat fins a dotze arbres afectats, d’entre els quals destaquen un xiprer caigut al cementiri i un pi que va caure sobre la tanca del recinte poliesportiu municipal, fent malbé la part metàl·lica d’aquesta.

A hores d’ara, la brigada municipal treballa en la retirada dels arbres caiguts i dels materials trencats, així com en el restabliment de la normalitat a l’entorn de la piscina municipal de La Pobla.

Comentarios
Multimedia Diari