Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El fort temporal malmet la piscina i una dotzena d'arbres a La Pobla de Mafumet

La intensa pluja i el fort vent que van castigar el Camp de Tarragona ahir dimecres també provoca destrosses materials a la resta del municipi.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La coberta de la piscina ha quedat malmesa a la Pobla de Mafumet.

La coberta de la piscina ha quedat malmesa a la Pobla de Mafumet.

La Pobla de Mafumet va patir ahir al vespre un dels pitjors temporals de pluja i vent de les darreres dècades, i que va provocar importants danys materials al poble. No cal lamentar cap dany personal, si bé la coberta de la piscina municipal ha quedat força malmesa.

Un pi tombat per la força del vent al costat de la piscina.

Aquest equipament municipal va patir el despreniment parcial de les peces translúcides que conformen la seva coberta retràctil, així com altres danys en vidres i mobiliari. A més, alguns dels cables d’acer que suporten l’estructura també van ser malmesos per la ventada.

Detall d'un cable damunt
la coberta de la piscina.

Tot plegat ha provocat el tancament de manera indefinida de la zona d’aigües del Complex Esportiu Municipal, durant el temps necessari per a l’avaluació dels danys ocasionats i la seva pertinent reparació.

Així mateix, el temporal també va provocar el trencament de branques i fins i tot la caiguda d’alguns arbres al poble.

En total, el consistori ha detectat fins a dotze arbres afectats, d’entre els quals destaquen un xiprer caigut al cementiri i un pi que va caure sobre la tanca del recinte poliesportiu municipal, fent malbé la part metàl·lica d’aquesta.

A hores d’ara, la brigada municipal treballa en la retirada dels arbres caiguts i dels materials trencats, així com en el restabliment de la normalitat a l’entorn de la piscina municipal de La Pobla.

Temas

Comentarios

Lea También