El jutge envia a la presó els tres joves acusats de cometre dos robatoris violents a Salou

Segons els Mossos els fets van tenir lloc amb només vint minuts de diferència i en un dels casos la víctima va patir ferides greus

19 mayo 2017 18:40 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El jutge de Tarragona ha enviat a la presó tres homes detinguts a Salou (Tarragonès) com a presumptes autors de dos robatoris violents en plena via pública, amb només vint minuts de diferència, el passat dia 14 a la matinada. El primer d'aquests fets va tenir lloc a les set de la matinada al carrer Nord, quan els tres joves –entre 18 i 22 anys, nacionalitats veneçolana i cubana i residents a Salou, Cambrils i Tarragona- van abordar un home que estava al seu vehicle al carrer del Nord per demanar-li, amb to amenaçant, que els deixés el seu mòbil per trucar un amic. Al negar-se, un d'ells va intentar obrir la porta del vehicle per robar-li el telèfon mentre que un altre va tirar una pedra contra la lluna posterior del vehicle. Seguidament, la víctima va sortir del cotxe i va ser agredida per un dels nois, que li va donar un cop de puny a la cara causant-li ferides greus, abans d'acabar robant-li el mòbil.

Vint minuts després, els mateixos agressors van assaltar un home que sortia del seu domicili i es dirigia al seu vehicle al carrer València. Un cop a l'interior, el van abordar reclamant-li que els lliurés la documentació i van acabar traient-lo del cotxe violentament i agredint-lo. Els joves van fugir corrent del lloc dels fets després de veure un cotxe que s'apropava al lloc dels fets.

 La investigació posada en marxa pels Mossos d'Esquadra va permetre detenir els agressors aquest passat dia 18. El jutge els imputa dos delictes de robatori amb violència i intimidació i un de lesions, fet pels quals van acabar ingressant a la presó.

Comentarios
Multimedia Diari