El montblanquí Josep Civit guanya el premi de poesia Joan Llacuna amb ‘Mil vides’

27 noviembre 2018 16:29 | Actualizado a 27 noviembre 2018 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El poeta montblanquí Josep Civit i Mateu ha estat el guanyador del premi de poesia Joan Llacuna 2018 emmarcat en els premis Ciutat d’Igualada que convoquen, anualment, l’Ajuntament d’Igualada, l’Ateneu Igualadí i el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada.

L’acte d’entrega dels premis Ciutat d’Igualada va tenir lloc recentment al Teatre municipal Ateneu, acte conduït pel locutor i presentador televisiu Quim Morales.

L’obra Mil vides, del montblanquí Josep Civit, va merèixer el guardó del Joan Llacuna de poesia 2018, segons veredicte d’un jurat format per Enric Viladot i Presas, editor de Viena Edicions; Laura Rosich, poeta; Oriol Gabar-ró, llicenciat en Filologia i màster en gestió cultural; Carmel·la Planell, filòloga; Maria Teresa Miret i Solé, llicenciada en Documentació i bibliotecària; un representant de l’Ateneu igualadí i un representant del Departament de Promoció Cultural. Al premi de poesia Joan Llacuna, hi optaven un total de setanta treballs.

Josep Civit va rebre el guardó Ciutat d’Igualada, una dotació econòmica i el compromís de la publicació de l’obra mitjançant l’editorial Viena Edicions que, tanmateix, organitzarà les diferents presentacions del llibre.

Comentarios
Multimedia Diari