El nou Embriogyn, una família de la que tots en formem part

02 septiembre 2019 08:44 | Actualizado a 13 septiembre 2019 08:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Embriogyn renova la seva imatge i les seves instal∙lacions mantenint l’essència, la professionalitat i el saber fer que els caracteritza.

Una nova identitat digital, una nova façana i una nova decoració interior conformen les eines que la clínica de reproducció assistida capdavantera a la província de Tarragona ha utilitzat per transmetre la seva filosofia i els seus valors a les persones que els han confiat la preuada missió d’ajudarlos a formar una família.

Amb aquesta nova visió de la clínica busquen ressaltar els seus valors angulars de forma contundent. Un tracte proper, humà, transparent i inclusiu els situa al capdavant de la llista de centres de reproducció a escollir quan un es planteja afrontar un tractament d’aquestes característiques.

Calma, privadesa i positivisme són les emocions que ens transmet aquest nou espai. Sensacions que col∙laboren a fer d’aquesta experiència un procés més afable i personal.

Aquesta visió renovada de l’espai està dissenyada per acompanyar de la mà a la seva filosofia basada en el concepte de Reproducció Assistida Positiva. Uns valors fonamentats sobre quatre pilars bàsics: L’obtenció de resultats (el 95% dels pacients que fan tractament a Embriogyn acaben sent pares), la innovació (líders en la implementació de la tecnologia més avançada), la transparència (resultats auditats voluntàriament) i l’empatia aplicada (un protocol sistematitzat per acompanyar, guiar i cuidar fins a l’èxit).

Aquest conjunt d'ingredients juntament amb la passió de l’equip per les persones i la reproducció assistida proporcionen al centre un carisma i una experiència única en aquest sector de la biologia reproductiva i diagnòstic prenatal.

Idees que es complementen amb les paraules del Doctor Pere Feliu, director mèdic del Centre quan afirma que el més important en un procés d’aquestes característiques és l’obtenció de resultats, però també afirma que si focalitzem els nostres esforços en una visió integrativa de la infertilitat, s’obtindran uns millors resultats, aconseguint una sensació molt més positiva i agradable de l’experiència viscuda.

Després de 13 anys d'experiència i excel∙lents resultats, Embriogyn s’ha convertit en un privilegi per la província, una referència en reproducció assistida i una sort per a les nostres persones de poder comptar amb aquest equip de professionals. I és que Embriogyn va néixer sota l’eslògan “Ho farem Junts”, un eslògan ple d’històries; històries de lluita, esperança i il∙lusió, històries que van formar, han format i seguiran formant somnis i famílies.


La nostra clínica de reproducció de sempre, ara més propera.
 

Un nou Embriogyn, ara més proper que mai.

Comentarios
Multimedia Diari