Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El nou mossèn de la Bisbal: "A les dones us pertoca estar a casa i ser submises als homes"

La CGT de la Bisbal del Penedès considera que les declaracions del sacerdot durant la Festa Major són una apologia al masclisme

Redacció

Whatsapp
Imatge de la missa en honor a la patrona de la Bisbal, Santa Maria, durant la Festa Major. Foto: Agnès Ferré

Imatge de la missa en honor a la patrona de la Bisbal, Santa Maria, durant la Festa Major. Foto: Agnès Ferré

La CGT de la Bisbal del Penedès considera que el sermó de la ceremònia en honor a la patrona de la localitat, Santa Maria, durant la Festa Major de la localitat el passat 15 d'agost és "una apologia al masclisme i a l'adoctrinament de les dones". 

"A les dones us pertoca estar a casa i ser submises als homes, com Maria". Aquestes van ser les paraules del mossèn Valdimir, d'origen polonès, que han aixecat crítiques a través de les xarxes socials.

Per la seva banda, l'alcaldessa Agnès Ferré, reconeix que durant el sermó també li va "xocar" la definició de "bona mare i bona dona" que va fer el mossèn. Segons explica en el seu blog, li va semblar un discurs "totalment arcaic i gens ajustat a la realitat" i deixa clar que són opinions que no comparteix i que fins i tot l'escandalitzen quan les diu algú perquè hi creu. Tot i així, l'alcaldessa es mostra optimista i espera que sigui "un gran mossèn" per a la Bisbal. 

Més informació en l'edició impresa del Diari. 

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También