El nou mossèn de la Bisbal: 'A les dones us pertoca estar a casa i ser submises als homes'

La CGT de la Bisbal del Penedès considera que les declaracions del sacerdot durant la Festa Major són una apologia al masclisme

19 mayo 2017 18:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La CGT de la Bisbal del Penedès considera que el sermó de la ceremònia en honor a la patrona de la localitat, Santa Maria, durant la Festa Major de la localitat el passat 15 d'agost és "una apologia al masclisme i a l'adoctrinament de les dones". 

"A les dones us pertoca estar a casa i ser submises als homes, com Maria". Aquestes van ser les paraules del mossèn Valdimir, d'origen polonès, que han aixecat crítiques a través de les xarxes socials.

Per la seva banda, l'alcaldessa Agnès Ferré, reconeix que durant el sermó també li va "xocar" la definició de "bona mare i bona dona" que va fer el mossèn. Segons explica en el seu blog, li va semblar un discurs "totalment arcaic i gens ajustat a la realitat" i deixa clar que són opinions que no comparteix i que fins i tot l'escandalitzen quan les diu algú perquè hi creu. Tot i així, l'alcaldessa es mostra optimista i espera que sigui "un gran mossèn" per a la Bisbal. 

Més informació en l'edició impresa del Diari. 

Comentarios
Multimedia Diari