El periodista Quico Sallés serà el vidrier d'honor en Vimbodí i Poblet

A Quico Sallés se’l coneix com a periodista (elmon.cat, FAQS de TV3, Aquí Cuní de la cadena SER, En Jake d’ETB...), si bé també ha treballat d’escombriaire, escorxador, paleta, advocat, cambrer...

21 septiembre 2019 17:39 | Actualizado a 23 septiembre 2019 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A Quico Sallés se’l coneix com a periodista (elmon.cat, FAQS de TV3, Aquí Cuní de la cadena SER, En Jake d’ETB...), si bé també ha treballat d’escombriaire, escorxador, paleta, advocat, cambrer..., segons destaca ell mateix en algun resum biogràfic. Pròximament, Sallés podrà engrossir el seu currículum amb una altra feina, la de bufador de vidre, si bé només per un dia i a títol honorífic.

El popular comunicador serà el vidrier d’honor de la VI edició de la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, Vitrum, la cita que rememora el passat industrial vidrier d’aquesta vila de la Conca de Barberà, avui simbòlicament proclamada vila vidriera de Catalunya.

Quico Sallés rebrà aquest títol el diumenge 6 d’octubre, segon dia de la festa, durant un acte públic en què el periodista podrà comprovar de primera mà si bufar i fer ampolles és tan senzill com pregona la dita. El Vitrum tindrà lloc el 5 i 6 d’octubre pels carrers i places.

Comentarios
Multimedia Diari