Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El pianista de jazz Michael Kanan inaugura les Nits de Clàssics a Valls

Comença  la nova temporada de les Nits de Clàssics a Valls. El concert inaugural ha anat a càrrec del pianista de jazz Michael Kanan

Alba Tudó

Whatsapp
Michael Kanan amb la Guillem Arnedo Band & Celeste Alías han inaugurat les Nits de Clàssics

Michael Kanan amb la Guillem Arnedo Band & Celeste Alías han inaugurat les Nits de Clàssics

El Teatre Principal de Valls s'ha omplert de jazz aquest vespre. A dos quarts de nou ha tingut lloc el concert a càrrec de Michael Kanan, reconegut internacionalment, oriünd de Boston i resident a Brooklin, amb la Guillem Arnedo Band & Celeste Alías. Han ofert un concert de jazz i han presentat el seu segon àlbum, Let's Sing Oscar Hammerstein II, sobre els musicals que O. Hammerstein II va escriure juntament amb R. Rodgers i J.Kern. Quatre musicals de diferents èpoques.

L'energia del grup gira entorn del text i la melodia magistralment interpretada per la reconeguda cantant Celeste Alías deixant els espais justos per a la improvisació, sempre entesa com a part orgànica del tema. El Teatre Principal estava ple d'espectadors que han gaudit de la seva música. A més uns 30 alumnes de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard també han escoltat jazz al Teatre Principal.

L'Associació Amics de la Música de Valls- JJMM de l'Alt Camp, han organitzat per aquesta nova temporada dinou concerts de diferents estils, i un concert benèfic. El pròxim concert serà el dijous 12 d'octubre a les sis de la tarda.  Serà un concert de piano de l'australià Angelo Villani. Considerat universalment com un dels grans pianistes romàntics de l'època. El dijous 26 d'octubre hi haurà el quartet de  saxofons 'Quoator Morphing.' Aquest quartet va guanyar el primer premi en el Concurs Internacional de Musique de Chambre d'Illzach.

Temas

  • Amics de la Música de Valls
  • Valls

Comentarios

Lea También