El president Puigdemont hospitalitzat després de trepitjar Tarragona, primer gag del Polònia d'aquest dijous

"Oriol, Raül, digueu-me la veritat: tot allò també és Catalunya?", pregunta molt preocupat la paròdia del president després de patir un atac

19 mayo 2017 20:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de Catalunya, Carles Puigdemont, és hospitalitzat per culpa d'un viatge a Tarragona en el primer gag d'aquest dijous del programa d'humor més conegut de la televisió pública catalana, Polònia. L'escena comença amb la paròdia del president, que pateix un atac, essent hospitalitzat i rebent la visita dels vicepresidents Oriol Junqueras i Raül Romeva, que li recriminen la imprudència de fer un viatge a Tarragona: "A qui se li acut? Però si tot just acabes d'arribar de Girona", li diuen. 

"Oriol, Raül, digueu-me la veritat: tot allò també és Catalunya?", pregunta molt preocupat Puigdemont després d'assegurar que "a Martorelll ja estava marejat, vaig arribar a Tarragona de color verd i després vàrem baixar cap a l'Ebre, però a partir d'aquí ja no recordo res".

Les xemeneies de les petroquímiques i de les nuclears, les platges, el paisatge o la "e" tancada són alguns dels elements del territori que serveixen als guionistes del Polònia per fer broma de le visites oficials de Puigdemont fora de la Catalunya Vella.      

Vegeu el vídeo a partir del minut 02:00. 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari