Más de Tarragona

Tarragona Agenda

El programa 'Juguem a nedar' també estarà disponible per a l'alumnat de 1er de Primària

Els centres educatius podran escollir si els infants participen en aquesta iniciativa a P5, com fins ara, o al curs següent

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Tarragona

FOTO: Aj. de Tarragona

El programa 'Juguem a nedar', la iniciativa del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona que ofereix cursets gratuïts de natació als escolars de la ciutat, prepara la seva tercera edició amb una novetat significativa: els centres educatius que s'hi adhereixin podran escollir, per primera vegada, si volen que els escolars hi participin a P5, com s'ha fet en les dues edicions anteriors, o bé a 1r de Primària. En qualsevol cas el centre haurà d'escollir una de les dues opcions i no hi haurà possibilitat d'encadenar els dos anys seguits.

L'objectiu d'aquest canvi, que recull una proposta plantejada per algunes escoles, és el d'incentivar al màxim la participació dels infants.

El programa ‘Juguem a nedar’ consta de 30 sessions, de 50 minuts de durada cadascuna, amb les quals els participants no només es familiaritzen amb el medi aquàtic i inicien el camí per moure's autònomament dins de l'aigua, sinó que reforcen la pràctica de l'esport i desenvolupen hàbits higiènics correctes, situacions totes elles beneficioses a aquestes edats. En l’últim curs hi van prendre part, amb una valoració positiva per part dels participants, un total de 447 nens i nenes de 15 escoles de la ciutat. 

El programa manté la resta de les principals característiques i condicions les dues edicions anteriors: el Patronat Municipal d'Esports assumeix el cost i gestiona l'equip de monitoratge, les assegurances dels participants i el material esportiu auxiliar. El centre educatiu només s'ha d'encarregar del transport des de l'escola fins a la piscina i del personal que ajudi els infants al vestidor.

Temas

Comentarios

Lea También