Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El projecte 'Las apariencias engañan', al BCN Tattoo Expo

L'objectiu és eliminar els prejudicis socials creats al voltant dels tatuatges a través d'imatges que mostren persones de diferents camps professionals tatuades

Montse Plana

Whatsapp
La col·laboradora Mar Álvarez amb els autors del projecte, Jose Juan Real i Oscar Quetglas. Foto: CEDIDA

La col·laboradora Mar Álvarez amb els autors del projecte, Jose Juan Real i Oscar Quetglas. Foto: CEDIDA

Barcelona Tattoo Expo, un espai que cada any acull tatuadors vinguts d’arreu del món, enguany comptarà amb la presència del projecte fotogràfic ‘Las apariencias engañan’.

Els mallorquins Oscar Quetglas –fotògraf i dissenyador gràfic– i Jose Juan Real –tatuador– són els autors de la idea i compten amb la col·laboració de la vallenca i també fotògrafa Mar Álvarez. El seu objectiu és eliminar els prejudicis al voltant dels tatuatges i reivindicar que aquelles persones que en porten són igual de competents en els seus llocs de treball que les que no van tatuades.

Per demostrar-ho, els components del projecte han optat pel factor sorpresa, tot mostrant persones tatuades en dues situacions. D’una banda, apareixen vestides amb la roba del seu treball, i de l’altra, mostren els seus tatuatges amb roba informal. «Busquem imatges impactants en tots els camps professionals», explica Álvarez.

‘Las apariencias engañan’ s’ha fet un renom a Sud-amèrica i ara, amb la seva presència al Barcelona Tattoo Expo, esperen que tingui repercussió internacional. «En aquest festival hi participen els tatuadors més destacats del moment i això arrossega molta gent de diferents països», remarca la fotògrafa vallenca.

A l’esdeveniment, que tindrà lloc del 2 al 4 d’octubre a la Fira de Barcelona, ‘Las apariencias engañan’ comptarà amb tota la sala d’exposicions per mostrar part del seu treball. A més, també hi haurà un espai per fer fotografies i afegir-les al projecte.

La idea va néixer a finals de l’any passat de la mà del fotògraf Oscar Quetglas i el tatuador Jose Juan Real. En principi, havia de ser un projecte local de Mallorca, però es va estendre a Amèrica del Sud i es va convertir en un fenomen a les xarxes socials amb el hashtag #LasAparienciasEngañan

A partir del mes de maig d’enguany Mar Álvarez es va sumar a l’equip i ara s’encarrega de fotografiar gent de Catalunya i Aragó. De fet, ara vol fer una convocatòria a la demarcació de Tarragona perquè la gent del seu territori pugui formar part del projecte.

La gent interessada a ser fotografiada es pot posar en contacte a través de l’adreça electrònica maralophoto@gmail.com

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También