El republicà Josep Andreu segueix amb majoria absoluta a Montblanc

Assegura que els propers quatre anys afrontarà molts reptes, com el nou polígon industrial o el túnel del coll de Lilla

19 mayo 2017 22:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Josep Andreu estava ahir content. No era per a menys. L’alcaldable d’Agrupament Catalanista de Montblanc-Acord Municipal es presentava per darrera vegada a l’alcaldia de Montblanc, segons assegura; diu que en tindrà 63 i serà el moment de retirar-se. I triomfà, a l’igual que fa quatre anys. Si llavors va obtenir set regidors, ahir en va augmentar un. «Em conformava amb set», reconeixia al Diari. Va reconèixer que va celebrar la victòria, «però moderadament» a l’antiga església de Sant Francesc.

Quan se li pregunta pels reptes d’aquesta propera legislatura, assegura que són molts, començant per posar en marxa el polígon industrial aprovat la setmana passada per la Comissió d’Urbanisme de Tarragona. També recorda del túnel del coll de Lilla, que ha de permetre anar fins a Tarragona per l’autovia A-27 sense haver de passar ni per l’estret de la Riba ni pel coll de Lilla. Està convençut que podrà fer aquest recorregut mentre encara sigui alcalde.

Però a la llista de temes per posar en marxa recorda també la recuperació del patrimoni en general i la ciutat medieval en particular. A més, recordava que el municipi forma part del Parc Natural de les Muntanyes de Prades. També en el seu programa de govern portava ampliar la cobertura Wifi i posar en funcionament la xarxa de fibra òptica, que ja està distribuïda.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari