Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El subdelegat del Govern a Tarragona visita el Monestir de Poblet

Jordi Sierra ha mantingut una reunió de treball amb el Pare Prior i el Pare Abat

Diari de Tarragona

Whatsapp
El subdelegat Jordi Cierra amb amb el Pare Abat, Octavi Vilà, i el Pare Prior, Rafael Barruè.

El subdelegat Jordi Cierra amb amb el Pare Abat, Octavi Vilà, i el Pare Prior, Rafael Barruè.

El subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, ha visitat aquesta setmana el Reial Monestir de Santa María de Poblet, en el marc de les visites territorials que fa habitualment.

Sierra ha mantingut una reunió de treball amb el Pare Abat, Octavi Vilà, i el Pare Prior, Rafael Barruè, on s’han tractat temes d’interès pel patrimoni del Monestir així com altres aspectes de caire cultural i social on hi han punts de trobada entre la Subdelegació i el Monestir.

Jordi Sierra.

Posteriorment el Subdelegat ha visitat l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià que recull l’arxiu personal del President Tarradellas.

Jordi Sierra ha volgut posar en relleu “la capacitat del president, en un context històric totalment diferent a l’actual, de prioritzar el treball conjunt entre la Generalitat i el Govern central abans que qualsevol discrepància de caire personal”. 

Temas

Comentarios

Lea También