El tarragoní Octavi Bono, nou director general de Turisme de Catalunya

Bono continuarà treballant per la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, però des d'una visió més global

19 mayo 2017 18:46 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El fins ara director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono i Gispert, ha estat nomenat nou Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Després de 21 anys al capdavant de l'organisme autònom de la Diputació, deixa el càrrec per substituir Marian Muro, que desenvolupava aquestes funcions i que ara inicia una nova trajectòria professional al sector privat.

Bono continuarà treballant per la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, però des d'una visió més global, amb l'objectiu de fomentar la dinamització i la competitivitat del sector turístic de tot Catalunya. El seu coneixement i experiència del sector turístic de casa nostra li servirà per afrontar un dels seus principals reptes, l'impuls al desenvolupament del Complex Turístic Integrat, al costat de PortAventura. De fet, el sector ha rebut amb optimisme aquesta notícia, atès que es tracta d'un professional forjat al territori.

Octavi Bono (Riudoms, 1968) és diplomat en Turisme (CETT-UB), llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (UNED), Màster en Direcció Pública (ESADE Universitat Ramon Llull) i doctorand a la URV amb una investigació sobre la governança en el sistema turístic català. el A la Diputació, ha ocupat des de l'octubre de 1995 la gerència i la direcció del Patronat de Turisme. Al llarg d'aquests 21 anys al capdavant d'aquest organisme autònom, ha liderat l'aposta estratègica de la Diputació de Tarragona pel turisme, motor econòmic pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, ha definit estratègies diferenciades per a les dues marques que gestiona, Costa Daurada i Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de potenciar les particularitats pròpies de cada territori. En cada cas, ha fomentat l'acció conjunta dels agents i destinacions turístiques, unificant l'estratègia i els recursos.

Les tasques dutes a terme per Octavi Bono al Patronat de Turisme de la Diputació seran a partir d'ara redistribuïdes de forma provisional per l'actual equip.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari