El temps a Tarragona: Augmenta la probabilitat de neu

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 9 de gener

08 enero 2021 10:53 | Actualizado a 08 enero 2021 16:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert.

Precipitacions

S'espera precipitació durant tota la jornada. Seran d'intensitat moderada al terç sud, entre feble i moderada al litoral i prelitoral i feble a la resta. Acumularà quantitats de precipitació abundants al terç sud i a zones de muntanya del prelitoral, puntualment molt abundants al massís del Port, entre poc abundants i abundants a la resta del litoral i prelitoral i entre minses i poc abundants a la resta. A l'interior de la meitat sud del país, la precipitació serà en forma de neu a qualsevol cota, si bé al llarg de la tarda podrà pujar transitòriament als 400 metres. Al litoral, se situarà al voltant dels 200 metres, puntualment per sota de matinada, i anirà pujant fins a situar-se entorn dels 400 a punts del nord-est del país i per sobre dels 800 metres a la resta; malgrat això a les Terres de l'Ebre es mantindrà al voltant dels 100 metres. Al litoral i prelitoral sud es podran acumular gruixos superiors als 20 cm per sobre dels 600 metres i més de 30 cm per sobre dels 800 metres.

Temperatura

La temperatura mínima i màxima serà lleugerament més alta, tot i que es mantindrà similar a punts de les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta al litoral, prelitoral i depressió Central, i entre bona i regular al Pirineu i Prepirineu.

Vent

El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat al terç oest. A la resta del territori bufarà de component nord i est, sobretot de gregal, entre moderat i fort, amb cops molt forts a la Catalunya Central i al sector central del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari