El temps a Tarragona: Avís per neu

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 8 de gener

07 enero 2021 18:25 | Actualizado a 07 enero 2021 18:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, excepte al terç sud on es mantindrà poc o mig ennuvolat. A partir del matí, la nuvolositat augmentarà de sud a nord i progressivament el cel anirà quedant molt ennuvolat o cobert en general, amb núvols més compactes a la meitat sud del territori.

Precipitacions

Al terç sud és possible precipitació feble de matinada, se n'espera al final del dia i no se'n descarta durant la resta del dia a l'extrem sud del país. Acumularà quantitats de precipitació minses, sobretot durant la nit. La precipitació serà en forma de neu a qualsevol cota a l'interior; al litoral la cota de neu se situarà al voltant dels 200 metres, tot i que puntualment serà més baixa.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament; voltarà entre els -8 i -3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 4 ºC al litoral sud i central i entre els 0 i -5 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta; se situarà entorn dels 0 i 5 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i al prelitoral sud i entre 5 i 10 ºC litoral i resta del prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que fins a mig matí serà regular o dolenta a punts de la depressió Central, sobretot a l'altiplà Central i al nord de Ponent.

Vent

Al litoral i al prelitoral el vent bufarà de component nord entre fluix i moderat amb alguns cops forts a l'extrem nord i sud; a les Terres de l'Ebre predominarà el mestral, a l'Empordà la tramuntana i a la resta del litoral el gregal. A la resta del territori, en canvi, serà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari