El temps a Tarragona: Avís per vent

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 10 de febrer

09 febrero 2021 10:13 | Actualizado a 09 febrero 2021 17:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a mig matí estarà molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més compacta a la meitat oest. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà d'oest a est i a la tarda quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, tret de l'extrem nord del Pirineu on el cel romandrà molt ennuvolat fins al vespre.

Precipitacions

De matinada i a primera hora del matí s'espera precipitació feble i dispersa a punts del terç nord, n'és probable a la meitat oest i no se'n descarta d'aïllada a la resta del territori. La resta del dia la precipitació es restringirà al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Cota de neu: oscil·larà entorn dels 1.200 metres, si bé a la Val d'Aran se situarà als 1100 metres.

Temperatura

Temperatura similar o lleugerament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé de matinada i fins a primera hora del matí poden aparèixer bancs de boira locals al nord de la depressió Central. A banda, a cotes altes de l'extrem nord del Pirineu la visibilitat serà entre regular i dolenta gran part de la jornada.

Vent

Fins a mig matí predominarà el vent de component sud i oest entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort. A partir de llavors, s'imposarà el component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts arreu del territori, i alguns de molt forts en forma de mestral a les terres de l'Ebre i al camp de Tarragona, i també a cotes elevades del Pirineu fins a migdia. A més, al nord de l'Alt Empordà hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada. Independentment, a valls del Prepirineu i del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable gran part de la jornada. Nogensmenys, a partir del vespre el vent afluixarà en general.

Comentarios
Multimedia Diari