El temps a Tarragona: Avís per vent a les Terres de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 2 de desembre

01 diciembre 2020 10:03 | Actualizado a 01 diciembre 2020 19:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé es formaran intervals de núvols al quadrant nord-est que puntualment deixaran el cel mig ennuvolat. A banda, hi haurà estrats baixos durant el matí a Ponent. Independentment, el cel romandrà cobert o molt ennuvolat a l'extrem nord del Pirineu, sobretot al sector occidental.

Precipitacions

De matinada són probables alguns ruixats febles a punts del litoral central. A banda, al vessant nord del Pirineu, s'espera precipitació feble i intermitent, si bé durant les hores centrals del dia serà més continuada i localment moderada. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu baixarà ràpidament de matinada dels 1.200 metres fins a qualsevol cota del vessant nord del Pirineu. Les quantitats de neu acumulada seran minses o poc abundants (fins a 5 cm). A les cotes més elevades les acumulacions localment seran abundants (entre 5 i 10 cm).

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a cotes mitjanes i elevades del país. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa, tret de punts de Ponent on serà lleugerament o moderadament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu. Tanmateix, al vessant nord del Pirineu la visibilitat serà dolenta durant tot el dia, i entre regular i dolenta a la resta de l'extrem nord del Pirineu. A banda, durant el matí es formaran alguns bancs de boira o boirina a Ponent.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general amb alguns cops forts. Independentment, el vent serà fluix i de direcció variable al sud de la costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central i també a l'interior del quadrant nord-est. A més, a l'Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts, i alguns de molt forts, sobretot a l'extrem nord de l'Alt Empordà. També bufarà el mestral al terç sud moderat amb cops forts, sobretot a les Terres de l'Ebre, on hi haurà alguns cops molt forts, en especial fins a mig matí. A banda, als cims del Pirineu i Prepirineu hi haurà ratxes de vent molt fortes. El vent afluixarà en general a partir de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari