El temps a Tarragona: Baixa la temperatura miníma

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 19 de febrer

18 febrero 2021 10:22 | Actualizado a 18 febrero 2021 19:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general. Malgrat això, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral, sobretot al principi i al final del dia, que deixaran el cel localment mig ennuvolat. Al final del dia arribaran bandes de núvols alts per l'oest.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa al quadrant nord-est, i lleugerament més alta al Pirineu. Es mourà entre els 1 i 7 ºC al Pirineu, entre els 5 i 10 ºC al litoral i entre els 3 i 8 ºC a la resta. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa al quadrant nord-est, i lleugerament més alta a la resta. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i al litoral, mentre que a la resta es mourà entre els 15 i 20 ºC, localment més alta a Ponent i l'interior de les terres de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí i de nou al final del dia serà regular a punts del litoral, i de matinada hi podrà haver alguns bancs de boira o boirina locals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral de matinada. La resta del dia bufarà de component sud al litoral i prelitoral, entre fluix i moderat més reforçat a la Costa Brava durant la tarda. A la resta, predominarà el component oest fluix amb cops moderats, tot i que amb nombroses estones de vent fluix i variable.

Comentarios
Multimedia Diari