El temps a Tarragona: Baixen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 6 de gener

05 enero 2021 19:22 | Actualizado a 05 enero 2021 19:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè fins a migdia, tot i que, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central. A partir de llavors arribaran núvols alts pel sud del país, que avançaran cap al nord i al final del dia deixaran el cel enteranyinat arreu. A banda, de matinada i a partir de mitja tarda hi haurà núvols baixos al nord de la Costa Central i sud de la Costa Brava, mentre que a partir del vespre també se'n formaran a les Terres de l'Ebre.

Precipitacions

De matinada i al final del dia no es descarta alguna precipitació feble al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava. Serà feble i acumularà quantitats entre inapreciables i minses. La cota de neu rondarà els 200 metres, esporàdicament per sota.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament; hi haurà glaçades fortes al Pirineu i Prepirineu, moderades a la resta de l'interior, i febles a punts del litoral. Els valors es mouran entre -11 i -6 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -7 i -2 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre -3 i 2 ºC a la resta. Podria ser més alta a punts del litoral. La temperatura màxima serà semblant. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i entre 7 i 11 ºC a la resta. Continuarà l'ambient molt fred, tant de dia com de nit.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, malgrat que fins a mig matí serà regular o puntualment dolenta als punts de la depressió Central afectats pels bancs de borina o boirina.

Vent

Predominarà el vent fluix i de direcció variable, per bé que durant les hores centrals del jorn predominarà el component oest fluix a la meitat oest del territori. Per altra banda, a les Terres de l'Ebre i al nord de la costa empordanesa bufarà el mestral i la tramuntana respectivament, ambdós amb intensitat entre fluixa i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari