El temps a Tarragona: Cel cobert tot el matí

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 28 de febrer

27 febrero 2021 18:12 | Actualizado a 27 febrero 2021 18:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, puntualment cobert, amb clarianes transitòries, sobretot durant el matí. A banda, a partir del vespre els intervals de núvols baixos es faran més compactes i abundants a punts del litoral i prelitoral on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert.

Precipitacions

Fins al vespre s'espera alguna precipitació de distribució irregular i d'intensitat feble i localment moderada, a punts de la meitat oest del territori, sobretot al Pirineu, Prepirineu occidental, i durant la matinada. A banda, a partir del matí també s'esperen alguns plugims dispersos al quadrant nord-est. La cota de neu rondarà els 1.400 metres. S'acumularan quantitats minses de precipitació, localment poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar; oscil·larà al Pirineu entre -2 i 3 ºC, entre 2 i 7 ºC a la resta de l'interior, i entre 4 i 9 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà lleugerament més baixa en general, si bé a punts del terç nord la davallada serà moderada; oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, Prepirineu, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular en general, si bé serà localment dolenta a zones de muntanya del terç nord i oest. A més, hi haurà alguns bancs de boira i boirina matinals a l'interior. A partir de final de la tarda la visibilitat també empitjorarà a punts del litoral i prelitoral.

Vent

De matinada i fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, malgrat que a l'Empordà bufarà tramuntana fluixa o moderada amb alguns cops forts. A partir de llavors s'imposarà el vent de component nord i est entre fluix i moderat amb alguns cops forts al litoral i la meitat est, mentre que a la resta bufarà de components sud i est fluix o moderat.

Comentarios
Multimedia Diari