El temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 4 de gener

03 enero 2021 18:18 | Actualizado a 03 enero 2021 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel poc o mig ennuvolat en general, localment molt de matinada. A partir de la tarda els núvols més compactes es centraran al terç nord del territori. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos fins a mig matí a punts de la depressió Central i valls del Prepirineu.

Precipitacions

A partir de migdia s'espera ruixats dispersos a punts del quadrant nord-est i resta del Pirineu i Prepirineu i no se'n descarten, de forma molt aïllada a altres punts de la meitat oest. S'acumularan quantitats inapreciables o minses de precipitació. La cota de neu es situarà entorn dels 300 metres.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, si bé localment a la depressió Central pujarà lleugerament; oscil·larà entre -9 i -4 al Pirineu i Prepirineu, entre -5 i 0 ºC a la resta de l'interior, i entre -1 i 4 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al litoral i prelitoral, i entre 4 i 9 ºC a la resta de l'interior. Hi haurà glaçades fortes al Pirineu i Prepirineu, moderades a la resta de l'interior, i febles a punts del litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé al Pirineu, a la depressió Central serà regular o localment dolenta, de matinada, per la presència d'alguns bancs de boira i boirina.

Vent

Bufarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana al nord del cap de Creus. Malgrat tot, a l'interior del quadrant nord-est, a valls del Pirineu i Prepirineu, i al nord del litoral central i sud de la Costa Brava quedarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari