El temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 25 de gener

24 enero 2021 18:27 | Actualizado a 24 enero 2021 18:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà molt ennuvolat al llarg del dia, i a estones cobert, sobretot a l'oest del país i al matí. A banda, els núvols baixos deixaran el cel cobert al vessant nord del Pirineu tot el dia i molt ennuvolat al quadrant nord-est a partir del final del matí. A partir de llavors tendiran a obrir-se clarianes a la resta de nord a sud.

Precipitacions

S'espera precipitació al vessant nord del Pirineu tota la jornada i també s'espera alguna precipitació a la meitat oest al matí. A partir de migdia la precipitació es restringirà al voltant del massís dels Ports i n'apareixerà al quadrant nord-est. En general la precipitació serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses, tot i que a cotes mitjanes i elevades del vessant nord del Pirineu localment les quantitats seran poc abundants. Al terç nord la cota de neu passarà dels 1.200 als 800 metres al vespre.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant. Els valors es mouran entre -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Els valors oscil·laran entre 7 i 12 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 10 i 15 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i bona en general i entre regular i dolenta a cotes mitjanes i altes del Pirineu, sobretot al seu vessant nord. A partir de la tarda quedarà regular o dolenta a cotes elevades del quadrant nord-est.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, si bé fins a mig matí hi haurà cops forts a la meitat sud del territori i a cotes elevades del país. A banda, serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central, a l'interior del quadrant nord-est, a les valls del Pirineu i Prepirineu, així com al litoral i prelitoral central, tot i que predominarà el component sud, sobretot durant les hores centrals del dia.

Comentarios
Multimedia Diari