El temps a Tarragona: Cel serè amb temperatures similars a les d'ahir

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 16 de gener

15 enero 2021 11:23 | Actualizado a 15 enero 2021 20:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, fins a mig matí hi haurà estrats de núvols baixos a la depressió Central, valls del Prepirineu i al litoral i el prelitoral sud i al sud de la Costa Brava. A partir de migdia arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig o a estones molt ennuvolat, sobretot a la meitat nord del país, amb intervals de cel cobert al vessant nord del Pirineu i al nord-est.

Precipitacions

No s'espera precipitació

Temperatura

Temperatura mínima semblant; oscil·larà entre -7 i -2 ºC al Pirineu i Prepirineu, puntualment més alta a les valls afectades pel vent, entre -5 i 0 ºC a la depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral central i nord, entre 1 i 6 ºC al prelitoral sud i al litoral central i nord i entre 5 i 10 ºC al litoral sud. Per altra banda, la màxima serà similar, però pujarà lleugerament a Ponent i a l'altiplà Central; arribarà a valors entre 10 i 15 ºC a litoral i entre 7 i 12 ºC a l'interior, més baixa al nord de la depressió Central.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Tanmateix, serà entre regular i dolenta al nord i est de la depressió Central i en altres valls i fondalades de l'interior del territori on hi haurà bancs de boira gebradora fins a mig matí. Independentment, al vessant nord del Pirineu i a punts del litoral i el prelitoral sud de la costa Brava i nord de la Central serà entre bona i regular de matinada.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts a les Terres de l'Ebre fins a migdia, i entre forts i molt forts al nord i est de l'Alt Empordà fins al vespre; a més, a cotes altes del Pirineu també hi haurà alguns cops molt forts de matinada. Independentment, a l'interior del quadrant nord-est, valls del Prepirineu, nord de la depressió Central, i al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava el vent serà fluix i de direcció variable, amb algun interval de component sud a migdia al sector del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari