El temps a Tarragona: Cel serè durant el dia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 23 d''octubre

22 octubre 2021 14:28 | Actualizado a 22 octubre 2021 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i que de matinada hi haurà núvols baixos a punts del litoral central i al vessant nord del Pirineu, i fins a mig matí a la depressió Central. A més, a la tarda hi haurà alguns núvols d'evolució a punts de muntanya del quadrant nord-est.

Precipitacions

De matinada és possible algun ruixat al litoral central, feble i minso.

Temperatura

La temperatura, tant mínima com màxima, serà lleugerament més baixa. La temperatura mínima rondarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, puntualment més alta en algunes valls, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, més baixa al nord, entre 9 i 14 ºC al litoral i a l'Empordà i entre 5 i 10 ºC a la resta del prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu. Tot i això, serà entre regular i dolenta a cotes altes i mitjanes del vessant nord del Pirineu de matinada, i fins a mig matí al nord de la depressió Central per la presència d'alguns bancs de boira o boirina.

Vent

Predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat al terç oest del territori. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable, si bé a partir de mig matí dominarà el component sud fluix, sobretot al litoral i prelitoral. Independentment, fins a mitja tarda bufarà tramuntana i mestral a l'Empordà i Terres de l'Ebre respectivament, amb intensitat entre feble i moderada, amb algun cop fort fins a migdia; a partir de llavors tendirà a quedar fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari