El temps a Tarragona: Continua el vent

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 23 de gener

22 enero 2021 22:25 | Actualizado a 22 enero 2021 22:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a darrera hora del matí el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, tret del vessant sud del Pirineu i el Prepirineu Occidental on estarà mig o puntualment molt ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà progressivament d'oest a est i quedarà molt ennuvolat o cobert, especialment a la meitat oest del país.

Precipitacions

A partir de migdia s'espera precipitació a la meitat oest, sobretot al nord de la zona, i n'és possible de dispersa a la resta del territori. Serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses, si bé al Pirineu i Prepirineu Occidental serà puntualment moderada i poc abundant, o puntualment abundant a cotes elevades. La cota de neu rondarà els 1.000 metres, però al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental se situarà entorn dels 800 metres.

Temperatura

La temperatura mínima i màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La mínima quedarà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i el Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i el Prepirineu, 7 i 12 ºC a la depressió Central, i entre 11 i 16 ºC al litoral i al prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta al Pirineu i Prepirineu occidental, preferentment al vessant sud. A la resta del territori serà entre bona i regular.

Vent

El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat arreu, amb cops forts de ponent de matinada al prelitoral sud i central i a l'altiplà Central, i durant tot el dia de llebeig al sector central del litoral i prelitoral. Al final del dia tendirà a quedar fluix i de direcció variable a l'interior del terç nord.

Comentarios
Multimedia Diari