Más de Tarragona

El temps a Tarragona: Descens lleu de la temperatura

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 26 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 26 de gener. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 26 de gener. Foto: Meteocat

Situació general

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat en conjunt amb l'arribada de núvols alts i mitjans pel nord del país que tendiran a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat fins a mitja tarda en aquesta zona. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat al sector central del litoral i prelitoral fins llavors. Al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà al terç oest i al litoral sud on, de cara al vespre, quedarà molt ennuvolat.

Precipitacions

És probable alguna precipitació aïllada, feble i minsa al sector central del litoral i del prelitoral fins a mig matí. A banda, a partir del vespre se n'espera al vessant nord del Pirineu. La cota de neu voltarà els 2.000 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa; oscil·larà entre els - 4 i 1 ºC al Pirineu, localment més baixa al sector occidental, i al Prepirineu Occidental, entre els -1 i 4 ºC a la resta del Prepirineu, depressió Central, prelitoral nord i sud i al litoral nord, i entre els 3 i 8 ºC al prelitoral central i resta del litoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa, si bé al terç sud pujarà lleugerament; voltarà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre els 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà regular al sector central del litoral i prelitoral, sobretot a zones elevades del sector i fins a migdia. A banda, hi haurà bancs de boira i boirina a la depressió Central que seran localment persistents fins a mig matí. A la resta serà bona, si bé empitjorarà a cotes mitjanes i elevades del Pirineu i Prepirineu occidental a partir del vespre.

Vent

Fins a mig matí i de nou a la nit el vent bufarà fluix i de direcció variable, si bé hi haurà moltes estones de calma a l'interior i predominarà el terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component oest fluix a l'interior de la meitat oest i el component sud fluix a la resta. A banda, fins a migdia bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al litoral del nord de l'Empordà, més reforçada de matinada.

Temas

Comentarios

Lea También