Más de Tarragona

El temps a Tarragona: Descens lleu de les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 de gener. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 de gener. Foto: Meteocat

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al litoral que deixaran el cel mig ennuvolat, sobretot al principi i al final del dia al sector central de la zona; al final del dia els intervals de núvols baixos també afectaran a punts de la meitat sud del prelitoral. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia i al final de la jornada, que localment seran persistents a Ponent. A banda, al final del dia arribaran núvols alts per l'oest del país.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa; oscil·larà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, entre 0 i -5 ºC al Prepirineu, entre -4 i 1 ºc a la depressió Central, entre -1 i 4 ºC al prelitoral i litoral nord, i entre 1 i 6 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé a punts de Ponent afectats per bancs de boira persistent serà semblant o lleugerament més baixa;oscil·larà entre 11 i 16 ºC al litoral i prelitoral, entre 8 i 13 ºC a la resta de l'interior, tret de punts de ponent on es mourà entre els 4 i 9 ºC.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tot i que serà localment regular al litoral, sobretot meitat sud, sobretot al principi i al final del dia. A banda, es formaran bancs de boira matinals a la depressió Central que seran localment persistents a Ponent.

Vent

Al principi i al final del dia bufarà vent fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals del dia hi haurà estones de component oest fluix a l'interior, i sud al litoral, entre fluix i moderat, amb ratxes fortes a la Costa Brava i al nord del litoral central.

Temas

Comentarios

Lea También