El temps a Tarragona: Dia assolellat i fred

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 3 de desembre

02 diciembre 2020 10:04 | Actualizado a 02 diciembre 2020 20:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts en general fins a migdia. A partir de llavors i de manera progressiva, es faran més abundants i compactes, sobretot a la meitat nord del territori. A banda, hi haurà alguns estrats baixos fins a migdia a la depressió Central i al prelitoral sud, així com al final del dia al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental.

Precipitacions

Al final del dia és probable alguna precipitació feble i minsa al Pirineu i Prepirineu Occidental. La cota de neu voltarà els 900 metres.

Temperatura

La temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa. Els valors es mouran entre -4 i 1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral i al sud de la Costa Brava, i entre 4 i 9 ºC a la resta del litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més alta al litoral i prelitoral, mentre que serà lleugerament més baixa a la resta. Els valors oscil·laran entre 7 i 12 ºC al Pirineu, Prepirineu i al nord de la depressió Central, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu. Malgrat tot, fins al migdia serà regular a punts de l'oest de la depressió Central per la presència d'estrats baixos. Al final del dia tendirà a quedar regular o dolenta a cotes mitjanes i elevades del Pirineu i Prepirineu Occidental.

Vent

El vent bufarà entre fluix i de direcció variable fins a mig matí, tret de la Vall de l'Ebre i del nord de l'Empordà on bufaran el mestral i la tramuntana amb algun cop fort. A partir de llavors s'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat, si bé hi haurà alguns cops forts en zones elevades del país, així com al litoral central i sud de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari