El temps a Tarragona: Dia assolellat, però més fred

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 13 de febrer

12 febrero 2021 11:03 | Actualizado a 12 febrero 2021 18:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Fins a mig matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu i a punts del quadrant nord-est. A la resta el cel estarà poc ennuvolat per núvols alts i alguns de mitjans, sobretot a l'oest del territori. A partir de llavors augmentarà la nuvolositat fins a deixar el cel mig o molt ennuvolat en general i cobert per núvols baixos al litoral i prelitoral central i nord durant la tarda.

Precipitacions

S'espera precipitació de matinada al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu a l'entorn dels 1400 metres. A partir de mig matí, n'és probable al litoral i prelitoral central i nord, i especialment a partir del vespre, quan no se'n descarta a la resta de la meitat est. En aquest sector la cota de neu baixarà dels 1400 als 1200 metres al final del dia.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament. Es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 2 i 7 ºC a la resta de l'interior, i entre els 5 i 10 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament al terç oest, i entre moderadament i acusadament a la resta. Oscil·larà entre els 15 i 20 ºC a les Terres de l'Ebre i Ponent, entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i entre els 10 i 15 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, si bé fins a mig matí serà dolenta al vessant nord del Pirineu i a valls i fondalades de l'interior per algun banc de boira o boirina. A partir de la tarda empitjorarà al litoral i prelitoral central i nord.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, si bé bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al nord de l'Empordà i mestral a l'extrem sud. A partir de llavors s'imposarà el component sud i est a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral, i el component oest a l'interior de la meitat oest. En general, bufarà d'intensitat fluix, localment moderat.

Comentarios
Multimedia Diari