El temps a Tarragona: Dia de fred, però puja la temperatura mínima

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 6 de desembre

05 diciembre 2020 07:24 | Actualizado a 05 diciembre 2020 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia, amb nuvolositat més trencada al nord del litoral central, si bé tendirà a minvar durant les hores centrals del dia. Malgrat tot, romandrà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

Fins a mig matí s'espera precipitació feble al Pirineu amb una cota de neu entorn dels 800 metres, i no se'n descarta a altres punts del terç nord i oest, on localment a zones fondes la cota de neu podria arribar fins als 600 metres. A partir d'aleshores quedarà concentrada de manera intermitent al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats entre inapreciables i minses en general, localment poc abundants al vessant nord del Pirineu.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé localment l'ascens serà moderat a punts del terç sud. Per la seva banda, la màxima serà semblant. La mínima si situarà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC a la meitat sud del litoral, i entre -1 i 4 ºC a la resta del país, localment més alta al litoral nord. Es mourà entre els 4 i 9 ºC al Pirineu, Prepirineu i Catalunya Central i entre els 8 i 13 ºC a la resta, localment més alta al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé a punts del Pirineu i Prepirineu Occidental serà regular o dolenta, sobretot al principi del dia. A més, a punts de la Catalunya Central i a valls del Pirineu serà regular o dolenta per la presència de bancs de boira o boirina matinals. Malgrat tot, al vessant nord de la serralada es mantindrà entre regular i dolenta tota la jornada.

Vent

Al llarg del dia el vent bufarà de component nord i oest, entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la meitat sud del país i durant les hores centrals del dia on localment bufarà amb cops molt forts. A partir de migdia serà fluix i variable a punts del sud de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari