El temps a Tarragona: Dia de núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 24 de febrer

23 febrero 2021 13:33 | Actualizado a 23 febrero 2021 19:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a la depressió Central, i especialment al litoral i prelitoral, sobretot al sud on localment seran persistents; en aquests sectors el cel estarà entre mig i molt ennuvolat. Al final del dia els intervals de núvols baixos tornaran a augmentar al litoral i prelitoral.

Precipitacions

És probable alguna roïna a l'extrem sud del litoral i prelitoral fins a mig matí i de nou al final del dia.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, tret del terç sud on pujarà lleugerament. La màxima serà semblant, si bé a punts del Pirineu quedarà lleugerament més alta, i a punts del litoral i prelitoral sud lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, 3 i 8 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Fins a mig matí i al final del dia serà regular o localment dolenta al litoral i a punts del prelitoral, i hi haurà bancs de boira i boirina a valls i fondalades de l'interior.

Vent

El vent bufarà de component sud i est fluix. Al litoral nord bufarà més reforçat i serà entre fluix i moderat. A l'interior hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari