El temps a Tarragona: Dia ennuvolat i temperatura sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 2 de març

01 marzo 2021 10:53 | Actualizado a 01 marzo 2021 16:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Durant el matí el cel estarà mig o molt ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans que avançaran de sud a nord. Durant les hores centrals del dia seran més nombrosos i puntualment deixaran el cel cobert. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral i a punts del prelitoral, sobretot a l'extrem sud.

Precipitacions

No es descarta algun plugim feble, aïllat i minso a qualsevol punt, sobretot a punts de la meitat oest. La precipitació aniria acompanyada de fang.

Temperatura

La temperatura es mantindrà sense grans canvis o pujarà lleugerament, tant la mínima com la màxima. La mínima oscil·larà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 2 i 7 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre els 7 i 12 ºC al litoral i prelitoral. La màxima es mourà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i al litoral, i entre els 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o localment regular per pols en suspensió. Tot i això, al litoral i punts del prelitoral serà regular per algunes boirines, sobretot fins a primeres hores del matí i de nou a partir de mitja tarda.

Vent

El vent bufarà entre fluix i moderat de component est, tot i que fins a primeres hores i a la nit hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari