El temps a Tarragona: Dia ennuvolat, però sense precipitació

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 20 de gener

19 enero 2021 11:22 | Actualizado a 19 enero 2021 18:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia creuaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat, tot i que a la meitat sud del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central, estarà molt ennuvolat per la presència de núvols baixos. A partir de llavors, la nuvolositat es farà més abundant i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt, amb núvols més compactes al nord i oest on estarà cobert, especialment al vessant sud del Pirineu occidental.

Precipitacions

A partir de migdia s'espera precipitació feble al Pirineu, Prepirineu, Terres de l'Ebre i a altres punts de la resta de la meitat oest. A partir del vespre s'estendrà a la resta del territori de forma feble i dispersa, si bé serà menys probable a l'extrem nord-est. Acumularà quantitats minses o poc abundants de precipitació, sobretot al vessant sud del Pirineu occidental. La cota de neu pujarà dels 1.200 metres fins als 1.400 - 1.600 metres; malgrat això, al vessant sud del Pirineu es mantindrà tot el dia entorn dels 1.300 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé localment l'ascens serà moderat; oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i litoral nord i entre 4 i 9 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa, si bé hi haurà un entre lleuger i moderat, sobretot a punts del nord-est; oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre 10 i 15 ºC a punts del litoral i prelitoral, puntualment més altes al nord-est.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o regular, tot i que fins a migdia serà regular o dolenta a causa de la formació d'alguna boira. Al llarg de la tarda quedarà regular o dolenta a les cotes mitjanes i altes del nord i oest del país.

Vent

De matinada el vent bufarà fluix i de direcció variable en general. Al litoral bufarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest, si bé a punts del litoral nord i haurà ratxes fortes. A la resta del territori predominarà el vent fluix i de direcció variable, amb estones de component oest fluix amb cops moderats, si bé al prelitoral nord, i cotes elevades del Pirineu, hi haurà ratxes fortes i alguna de molt forta.

Comentarios
Multimedia Diari