El temps a Tarragona: Dia lleugerament més fred

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 4 de març

03 marzo 2021 10:28 | Actualizado a 03 marzo 2021 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. A banda, hi haurà alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya del prelitoral i el creixement de nuvolades a partir de migdia al Pirineu i Prepirineu. Independentment, al litoral i punts del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos fins a migdia i de nou al final de la jornada quan seran més extensos, sobretot als dos extrems.

Precipitacions

S'espera alguns ruixats aïllats, febles o localment moderats, i minsos a punts del Pirineu i Prepirineu durant la tarda. La cota de neu rondarà els 1.800 metres.

Temperatura

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Quedarà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 2 i 7 ºC a la resta de l'interior, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La màxima quedarà lleugerament més alta i voltarà entre els 14 i 19 ºC en general, les més baixes arran de costa i a zones elevades.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé fins a primeres hores del matí es formaran bancs de boira o boirina a planes i fondalades de l'interior, així com serà regular també a zones elevades del litoral.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable. Durant les hores centrals de la jornada bufarà fluix amb cops moderats de components sud i est, més reforçat al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari