El temps a Tarragona: Diumenge ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 7 de març

06 marzo 2021 19:09 | Actualizado a 06 marzo 2021 19:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia, el cel estarà mig o puntualment molt ennuvolat, sobretot als dos extrems del litoral i prelitoral, tot i que amb més clarianes durant el matí al nord-oest. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya que al llarg de la tarda s'estendran a altres punts del territori. Independentment, continuaran circulant bandes de núvols alts.

Precipitacions

De matinada i fins a mig matí és probable precipitació feble a les Terres de l'Ebre i al litoral i prelitoral nord. A partir de migdia s'espera ruixats dispersos, febles o localment moderats a punts de muntanya, però especialment al Pirineu, Prepirineu i al quadrant nord-est. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants de precipitació, i és possible que localment vagin acompanyats de tempesta i calamarsa o neu rodona durant la tarda. La cota de neu voltarà els 1.500 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. Al Pirineu i Prepirineu rondarà entre -1 i 4 ºC, a la depressió Central entre 0 i 5 ºC, al prelitoral entre 2 i 7 ºC i al litoral entre 5 i 10 ºC. La màxima quedarà semblant o lleugerament més alta arreu. Arribarà a valors de 10 a 15 ºC al Pirineu, de 12 a 17 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i de 13 a 18 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, amb nombrosos bancs de boira i boirina fins a mig matí a planes i fondalades de l'interior. Persistirà la pols en suspensió.

Vent

Al litoral i punts del prelitoral bufarà vent de component nord a l'inici i final del dia, i de component est la resta del jorn, entre fluix i moderat; tot i això es reforçarà en forma de gregal a partir de la tarda al litoral central. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el vent de component sud i est al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari