El temps a Tarragona: El sol segueix amb nosaltres amb temperatures una mica més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 18 de gener

17 enero 2021 11:21 | Actualizado a 18 enero 2021 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

En general, el cel romandrà mig i puntualment molt ennuvolat per núvols baixos fins a migdia, amb nuvolositat més compacta al sector central del litoral i prelitoral. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel poc o mig ennuvolat. Malgrat tot, al nord de Ponent persistiran alguns estrats baixos de manera local. A banda al Pirineu, al Prepirineu i altres punts del terç nord estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, sobretot a la primera meitat del dia.

Precipitacions

Fins a primera hora del matí no es descarta alguna precipitació feble i minsa a punts del sector central del litoral i del prelitoral.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a l'interior, i serà semblant a punts del litoral sud. La mínima oscil·larà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i al Prepirineu occidental, entre -3 i 2 a la resta del Prepirineu, a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, i entre 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral, i entre 5 i 10 ºC a la resta del territori. La màxima voltarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i al Prepirineu, localment més baixa al seu vessant nord, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central, i entre 10 i 15 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, i dolenta a punts de la depressió Central fins a mig matí. Malgrat tot, persistirà localment al nord de Ponent algun banc de boira o boirina. Al final del dia empitjorarà a la depressió Central per la formació de bancs de boira i boirina.

Vent

Fins a migdia bufarà els mestral fluix a les Terres de l'Ebre i a partir del llavors quedarà restringit a l'interior. A la resta bufarà fluix i de direcció variable, si bé a partir de migdia s'imposarà el component sud entre fluix i moderat al litoral. Malgrat tot, al nord de l'Empordà bufarà de tramuntana entre fluixa i moderada fins al final del dia quan quedarà fluix i variable.

Comentarios
Multimedia Diari