El temps a Tarragona: Es preparen noves precipitacions

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 21 de febrer

20 febrero 2021 12:24 | Actualizado a 20 febrero 2021 16:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Hi haurà núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral que deixaran el cel molt ennuvolat en general. A la resta, el cel estarà poc ennuvolat per núvols alts fins a migdia, mentre que a partir de llavors tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat, amb núvols que es faran més abundants i compactes a l'oest del país.

Precipitacions

Fins a migdia és possible precipitació feble, inapreciable o minsa, als dos extrems del litoral i prelitoral. A partir d'aleshores, s'espera precipitació feble o moderada al quadrant nord-est i al terç sud, sobretot a zones elevades, i de forma més aïllada a la resta del prelitoral. A més, a partir del vespre, és probable precipitació feble al Pirineu i Prepirineu occidental i al final del dia, a la resta de la serralada, amb una cota de neu a l'entorn dels 1.900 metres. S'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants en general. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot al litoral i prelitoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament, o localment moderadament a l'interior, més baixa. La temperatura mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, 2 i 7 ºC a la depressió Central i 5 i 10 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i al litoral i entre 14 i 19 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, amb calima a cotes altes a causa de la pols en suspensió. Malgrat això, serà localment dolenta a punts del litoral i prelitoral i Terres de l'Ebre, amb alguns bancs de boira i boirina sobretot al terç sud.

Vent

El vent bufarà de component est entre fluix i moderat amb alguns cops forts sobretot al litoral i alguns de molt forts al prelitoral central i sud. A banda, a cotes altes del Pirineu bufarà de component sud moderat o fort amb ratxes molt fortes.

Comentarios
Multimedia Diari