El temps a Tarragona: Estabilitat meteorològica

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 5 de març

04 marzo 2021 10:43 | Actualizado a 04 marzo 2021 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat al terç nord i meitat est de Catalunya per la circulació d'alguns núvols mitjans i, a partir de migdia, per la formació de nuvolades a punts de muntanya. A la resta del territori estarà serè o poc ennuvolat. Independentment, al litoral i punts del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou al final del dia quan seran més extensos, sobretot a la meitat nord; i alguns estrats baixos a la depressió Central fins a mig matí.

Precipitacions

S'espera ruixats dispersos, febles o localment moderats, a punts del Pirineu, sobretot el sector oriental, el Prepirineu i altres zones de l'interior de la meitat est i del nord de la depressió Central a partir de la tarda. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants de precipitació, i és possible que vagin acompanyats de tempesta. La cota de neu rondarà els 1.700 metres.

Temperatura

Temperatura semblant, tant mínima com màxima. Si bé a punts del litoral, de ponent i de les Terres de l'Ebre pujarà lleugerament la temperatura màxima. La mínima es mourà entre els 0 i 5 ºC a l'interior, i entre els 5 i 10 ºC al litoral. Mentre que la màxima arribarà a valors d'entre 14 i 19 ºC en general, si bé al vessant nord del Pirineu quedarà més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé fins a primeres hores del matí es formaran bancs de boira o boirina a planes i fondalades de l'interior.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada bufarà fluix amb cops moderats de component sud.

Comentarios
Multimedia Diari